Salget af etape 2 starter den 30. juni 2021

Arkitekturen

Boliger til alle aldre

Boligernes indretning og udtryk henvender sig til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer. Med blandingen af huse i et plan og to plan, samt både fritliggende og dobbelthuse, er målet at skabe et bofællesskab med en stor diversitet, hvor beboerne kan mødes på tværs af alle aldre.
Kløverbakken bliver opført i svanemærkede kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst. Der er gjort en stor indsats for at minimere boligernes vedligehold, og de mange bæredygtige tiltag gør samtidig, at boligerne bliver både energibesparende og prisvenlige i drift.

Alle bygninger opføres i varmebehandlet FSC-certificeret træ. Valget af træ-konstruktioner har været af afgørende betydning for projektet, da træet er en af nøglepillerne i bæredygtige byggerier. Over tid vil de varmebehandlede træfacader gråne, og stå smukt med de sorte vinduespartier og det evigt skiftende og levende sedumtag.

Alle boliger rummer desuden alt det Brdr. Thybo Ejendomsudvikling har stået for i mere end et årti
— høj kvalitet, holdbarhed og dansk design

I placeringen og udformningen af boligerne, har der været stort fokus på at skabe rum for de uformelle møder mellem naboer, for at sikre en god kontakt til naboer og det fællesskab man lever i. Samtidig er der i udformningen af boligernes indretning prioriteret gode lysforhold samt en høj grad af privathed, som giver muligheden for at trække sig og være privat med sin familie.

Bebyggelsen rummer en del fælles udearealer samt en centralt liggende fælleshuset, som er med til at skabe fælles mødesteder for hele bofællesskabet. I fælleshuset er der prioriteret højt til loftet, gode visuelle forbindelser samt rum til samvær og aktiviteter både ude og inde, som dermed skaber den bedste forudsætning for et godt fællesskab”.

Kløverbakken er et bæredygtigt boligområde, der ikke bare passer godt til vores nutid.

Visionen bag Kløverbakken er at skabe et bofællesskab, der kigger ind i fremtiden.

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?