Salget af etape 2 starter den 30. juni 2021

Boligerne

Allerede i entréen mærkes det smukke gennemstrømmende lys, der kendetegner boligerne i Kløverbakken. De store vinduespartier til flere sider åbner hele huset op imod den grønne udsigt og lyset strømmer ind i de rummelige planløsninger.

Alle boliger har store og lyse køkken-alrum – alle i direkte forbindelse med stuen, enten i sammenhæng eller igennem de store gennemgående åbninger, som alle 2-planshusene har imellem stuen og 1. sal.

Den gennemgående tanke bag grundplanerne er at gøre boligerne mindre, uden at gå på kompromis med funktionalitet og æstetik. Ved at gøre boligerne mindre end gængse familieboliger, er der blevet frigivet ressourcer til de store fællesfaciliteter, som man kan trække på de få gange pr år man holder større fødselsdage overnattende gæster.

I alle boliger er der desuden taget nogle bevidste valg om at bruge lidt færre kvadratmeter på værelser, og flere kvadratmeter på fællesrum. På denne måde sikres det, at alle i familien fortsat har muligheden for at trække sig tilbage, uden at leverummene bliver for små til at rumme hele familien. 

I alle boliger er der desuden mulighed for at tilføje en eller flere hemse, der kan bruges til både huler, soveplads eller opbevaring.

Fælleshus

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

1 of 2

Væksthus

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

2 of 2

Boligerne er holdt i en enkel, lys og imødekommende nordisk stil

Bofællesskabet byder på
6 forskellige boligtyper

Fritliggende villa

105 og 125 m2 fritliggende villa

Kløverbakken har to forskellige størrelser fritliggende villaer. Boligerne henvender sig til flere familietyper, og både par, enlige og seniorer vil forelske sig i husenes smagfulde indretning. Boligerne har overordnet en planløsning der er meget lig hinanden, men både værelser og fællesrum i boligen på 125 m2 er gjort større og mere rummelige. Boligen på 125 m2 har desuden et ekstra værelse.
Fra boligernes entré, der i boligen på 125 m2 kan opgraderes med et gæstetoilet, kommer man ind i det højloftede og lyse køkkenalrum. I direkte forbindelse, men forskudt af alrummet findes stuen. Tanken bag forskydningen er, at køkkenet orienterer sig imod fællesskabet og vejen – her kan man vinke godmorgen til naboerne imens der laves morgenmad. Stuen er derimod orienteret imod haven og bofællesskabets periferi. Her kan man trække sig tilbage når man har brug for ro og fordybelse.
Værelser og badeværelser ligger ud til det centrale gangareal.

Dobbelthus i ét plan

85 m2 dobbelthus

Kløverbakkens mindste hus henvender sig til den enlige eller parret der drømmer om en overskuelig og funktionel bolig.

Fra den rummelige entre er der åbent ind til det store gennemlyste opholdsrum, der både rummer køkkenalrum og stue. Mod haven ligger boligens store soveværelse og mod indgangsfacaden ligger boligens ekstra værelse, der både kan bruges som soveværelse, kontor eller gæsteværelse. Boligen har desuden et funktionelt badeværelse med vaskesøjle.

I alle fællesrum er der åbent til kip, så boligen byder på alt, hvad man har brug for i en gennemlyst, rummelig og smagfuld indretning.

125 m2 dobbelthus

I forlængelse af bofællesskabets mindste boliger finder vi de største, hvor der er plads til den store familie.
Fra den rummelige entré er der adgang til både værelse, badeværelse, soveværelse og bryggers (der kan opgraderes til gæstetoilet).
Fra entréen kommer man igennem en bred skydedør til det store køkkenalrum, der har direkte adgang til både stue og terrasse. Det er også herfra der er adgang til de to ekstra børneværelser.

Dobbelthus i to plan

110 m2 2-planshus

Centralt i Kløverbakken ligger bofælleskabets 2-planshuse i to forskellige størrelser.
2-planshusene på 110 m2 har en klassisk grundplan, der har leverummene i stueetagen og værelser på 1.sal.
Fra entréen, der har adgang til et gæstetoilet, åbner huset sig op i et stort lyst køkken-alrum med direkte forbindelse til stuen. Stuen har adgang til den private terrasse, og den grønne baghave. Under trappen er der et praktisk depotrum.

På førstesalen findes et stort soveværelse, et funktionelt badeværelse og to gode børneværelser.
På modsatte side af trappen er der en åbning i etageadskillelsen, der sikrer gennemlysning og kontakt imellem de to etager.

125 m2 2-planshus

I det store 2-planshus på 125 m2 forskydes de to leverum. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet og køkkenalrum, der ligger i direkte forbindelse med to gode værelser og et funktionelt depotrum under trappen. På første sal ligger husets stue, med en store gennemlyst åbning i etageadskillelse. Her ligger også boligens soveværelse og badeværelse, ligesom det er muligt at etablere et ekstra værelse i den ene ende af den rummelige stue.

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?