Salget af etape 2 starter den 30. juni 2021

Ejendomsudviklere

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling

- bygget på tillid

Hos Brdr. Thybo Ejendomsudvikling ser vi muligheder. Hvor nogen ser en faldefærdig lagerbygning, ser vi attraktive ungdomsboliger – og hvor nogen ser en brakmark, ser vi ærlige og bæredygtige rækkehuse. 

Med en omfattende projektportefølje og mere end 10 år på bagen har Brdr. Thybo Ejendomsudvikling specialiseret sig i at bygge ærlige, funktionelle og prisbevidste rækkehuse.

Brdr. Thybo har stor erfaring med alle stadier i udviklings- og byggeprocessen, og sætter en ære i at finde potentialet i grunden, naturen og omgivelserne, så projekterne skaber merværdi for området og høj bokvalitet for beboerne. Især de seneste år har vores fokus drejet sig om bæredygtigt boliger – og på vores seneste projekter har vi prioriteret svanemærkning, ligesom vi deltager i den frivillige bæredygtighedsklasse, som det eneste private boligområde udenfor Sjælland.

Udvikling, projektering, myndighedsbehandling, byggeri og afleveringer: Fra projekt til projekt vurderer vi, hvilke opgaver vi bedst løser selv – og hvilke opgaver der bedst løses af det omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere vi har oparbejdet igennem årerne.

Vi bygger huse, der er mere end et sted man bor. Vi bygger huse, hvor der er tænkt over bæredygtighed, akustik, materialer og smukke detaljer. Vi bygger huse, hvor man nyder at opholde sig. Huse hvor man føler sig hjemme.

"For Brdr. Thybo Ejendomsudvikling er Bofællesskabet Kløverbakken kulminationen på flere års arbejde. De seneste år har vi haft flere projekter, der ønsker at skabe større fællesskab og naboskab i boligområderne, og flere projekter der er svanemærkede eller deltager i den frivillige bære-dygtighedsklasse. I Kløverbakken smelter vi de to fokusområder sammen. Her bruger vi vores erfaringer med socialt og bæredygtigt byggeri til – side om side med de visionære ildsjæle bag Kløverbakken og de dygtige arkitekter fra Flæks – til at udvikle det vi synes er det ultimative bæredygtige bofællesskab. Vores mål er derfor at skabe de bedste rammer, der vil gøre det muligt for bofællerne at udleve deres drøm om at bo i et bæredygtigt, visionært og socialt bofællesskab."

RASMUS KJÆR, Direktør Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S

Sydbank
Højbjerg afdeling
Rosenvangs Alle 184
8270 Højbjerg

Pernille Nisgaard
pernille.nisgaard@sydbank.dk
Tlf: 74 37 54 15

Dorthe Moesgaard jensen
Dorthe.jensen@sydbank.dk
Tlf: 74 37 54 17

Kløverbakken opføres i samarbejde med Sydbank. Sydbank har omfattende erfaring med grønne byggerier og har stor succes med Sydbank Energilån og Sydbank Bolig.

Sydbank Højbjerg har fulgt Kløverbakken siden projektets spæde opstart, de er velorienteret og klar til at give skarpe tilbud på boligfinansiering.

Bygherre
Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S

Marselisborg Havnevej 56, st. th
8000 Aarhus C
bteu@bteu.dk

Arkitekt
Flæks

Sydhavnsgade 7
8000 Århus C
info@flaeks.com

Mægler
danbolig Åbyhøj

Silkeborgvej 234
8230 Åbyhøj

Bjarke Ankjær
Bjarke.ankjaer@danbolig.dk
Tlf: 20 22 25 00

3D visualiseringer
Alle 3D visualiseringer er tænkte visualiseringer og er lavet med forbehold for ændringer. Der kan forekomme tekniske rørføringer, og teknikskabe, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. Accessories medfølger ikke.

Plantegninger/Arealangivelser
Angivne mål og arealer i brochuren herunder plantegninger er alene foreløbige BBR arealer og skal ses som vejledende og illustrative, hvorfor køber ikke kan støtte ret på sådanne angivelser. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

Brochuren er udarbejdet som et sælgerprospekt og skal ikke ses som en salgsopstilling. Under projektforløbet kan der forekomme ændringer, hvorfor indholdet i brochuren og materialet er med forbehold for ændringer.
1. udgave – 06. maj 2021

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?