Salget af etape 2 starter den 30. juni 2021

Fællesområder og Fælleshus

Nære relationer og fællesskab er afgørende for, om mennesker trives, og bofællesskaber bliver mere og mere eftertragtede i hele landet.
I Kløverbakken er der fokus på at udforme velfungerende fællesområder med rekreative grønne områder, hyggelige kroge, aktiviteter og opholdsrum.

Alt parkering opføres uden for bebyggelsen, så både voksne og børn trygt kan færdes i området. Ved varelevering vil det for bofæller være muligt at køre igennem området, men ellers holdes det lukket for biler – og åbent for gående og cyklister.

Indgangen til fælleshuset sker igennem et stort væksthus, der skaber smukke uderum og forlænger sommerens mulighed for at være ude.

Fælleshuset består i stueetagen af en rummelig entre, stort industrikøkken, spisesal, hvor der planlægges fællesspisning 4 dage om ugen, toiletter og en hyggelig café/avisstue. På første sal opføres aktivitetsrum, gæsteværelser, kontorer og badeværelse.

Det store fælleshus er ”landsbyens” hjerte, hvorfra fællesskabet udspringer. Huset rummer både fællesspisning og de organiserede møder der varetager driften af bofællesskabet.

Til daglig vil fælleshuset også være bofællesskabets sociale midtpunkt. Det er her de spontane møder opstår, når man kommer for at nyde en kop kaffe i væksthuset med en bog fra biblioteket, spille bordtennis i aktivitetsrummet, arbejde på et af de fælles hjemmekontorer eller bage boller til børnene.

Fælleshuset er omkranset af mindre torve, terrasser og en legeplads som er med til at samle fællesskabet netop her.

Ligesom områdets gader og stier skal invitere offentligheden indenfor, vil det store fælleshus også være åbent og inviterende. Det er planen at det rummelige fælleshus, foruden fællesspisning og fester skal benyttes til offentlige arrangementer, debatter, besøg af skoler ifm. bæredygtigheds-temauger mm. som bofællerne måtte ønske.
Fælleshus, værksteder, væksthuse, grønne områder og legeplads anlægges af Brdr. Thybo Ejendomsudvikling, så de ikke efterfølgende skal finansieres og anlægges af parcelforeningen. Se mere herom på materialelisten.

Fælleshus

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

1 of 2

Væksthus

Klik på billedet for, at se i stor størrelse

2 of 2

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?