Salget af etape 2 starter den 30. juni 2021

Odder og Bendixminde

Odder

— med vandet i baghaven og Aarhus i forhaven

Selvom Bendixminde i Odder Vest i vid udstrækning har alt hvad man har brug for i det daglige, orienterer området sig i høj grad mod Odder Centrum, der ligger blot 5 kilometer væk i bil og 2,5 kilometer på gåben/cykel. Odder Kommune er en fremadsynet kommune, der får tingene til at ske. Kommunen har et tæt samarbejde med erhvervslivet og den tilbyder et spændende og mangfoldigt udbud af sports-, kultur- og fritidsaktiviteter, der skaber liv og sammenhold for områdets beboere. Odder kommune har desuden en meget ambitiøs klima- og bæredygtighedsplan, der igennem klimaudvalget vil sikre kommunens grønne omstilling frem mod 2030, og i 2020 indgik Odder kommune en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at blive klima plus kommune, som den første jyske kommune.

Til og fra 
Med kun 5 kilometer i bil eller 2,5 km på gåben/cykel til Odder, 20 kilometer til Aarhus, 16 Kilometer til Skanderborg (og E45), og både indkøb, daginstitutioner og skole indenfor gåafstand, er det nemt at få hverdagen til at fungere for hele familien.

I Odder fungerer den kollektive traffik desuden upåklageligt, så i Odder behøver man ikke at anskaffe sig bil nummer to.

Med letbanen pendler du let direkte fra Odder og til Aarhus Hovedbane, Aarhus Universitet og Skejby. I letbanen sparer du både tid og brændstof, imens den smukke natur suser forbi udenfor.

Fra Odder busterminal går der busser i alle retninger. Den lokale bustrafik dækker hele regionen og der er afgange mange gange i timen. Se mere på www.rejseplanen.dk og www.midttrafik.dk
  • Odder C: 5 kilometer
  • Aarhus C: 20 kilometer
  • Skanderborg: 16 kilometer
  • E45: 17 kilometer

Bendixminde

Med udsigt til den smukke østjyske natur, byder Bendixminde på et velfungerende nærmiljø hvor skole, indkøb, fritidstilbud og rekreative områder alt sammen ligger i gåafstand.

Bendixminde er et nyt område på 38 ha, der i den seneste årrække er blevet udbygget med boliger af alle størrelser. I Bendixminde har ambitionen for Odder kommune været at indtænke bæredygtighed og klimahensyn i hele områdets udformning, så det nye område tilpasses naturen og ikke omvendt.

Med sin nærhed til Odder er det nye boligområde et eftertragtet og attraktivt område for alle aldre. Her er både daginstitutioner, skole, ådal, indkøb og smuk natur (ikke mindst Østjyllands smukkeste bro) – og Odder er samtidig i en rivende udvikling med adskillige nye byggerier og udstykninger. Bendixminde og Odder vokser – og det tilføjer masser af ny og positiv energi til området.

— Læs mere her: https://flyttilodder.dk/bendixminde/

Dagligvareindkøbene ordnes et i den nærmeste dagligvarebutik på Vennelundsvej kun 1 kilometer fra Kløverbakken.

I Odder bymidte – kun 5 kilometer fra Bofællesskabet findes en lang række special- og kædebutikker, hvor alle gængse varer findes.

Daginstitutionen Børnehuset Vennelund er en integreret institution der består af 2 afdelinger; Gaia og Troldhøj. Der er ca. 1 km til institutionen, hvilket gør dagligdagen nem og overskuelig for børnefamilien. Her skabes der relationer hele byen imellem – og der dannes en god grobund for en nem overgang til skolelivet sammen med kammeraterne fra børnehaven.

Det er desuden vedtaget i byrådet at opføre en ny vuggestue/ børnehave 400 m fra bofællesskabet der forventes at stå klar i 2023.

For mange huskøbere spiller nærheden og kvaliteten af den lokale folkeskole en afgørende rolle i valget af bolig. Et af de aller største trækplastre i Bendixminde, er derfor den velfungerende lokale Vestermarkskolen. Skolen ligger i gå-afstand fra Kløverbakken, og går til 6. klassetrin, hvorefter elever samles på Skovbakken-skolen, der ligger 2,6 kilometer fra Bofællesskabet.

I Odder ligger desuden et af landets bedste gymnasier, der hvert år scorer højt, når det gælder om at løfte elevernes karakterer.

Bendixminde ligger naturskønt, og Odder Kommunes store ambitioner i forhold til miljø- og klimahensyn skinner igennem i de nye udstykninger. Hele området er opbygget med målet om at styrke biodiversiteten og indtænke fx regnvandsbassiner og lokal håndtering af regnvand.

Området omrking Bendixminde er præget af to smukke græsbevoksede slugter. Den vestlige slugt ”Sct. Mariekilden” brugte man i gamle dage på at forsyne område med helbredende vand og lige syd for Kløverbakken ligger en smukt anlagt træbro, der forbinder de to sider af ådalen med hinanden.

Saksild strand er blandt landets bedste strande. Her er hvidt sand, camping, ishus og summende sommerliv. Stranden ligger kun 10 kilometer væk – og på vejen kan man hente frokosten hos Fru Møllers mølleri, der er en af landets største og bedste gårdbutikker, med café, ishus, bageri, slagter grøntorv.

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?